Primăria municipiului Zalău amenajează puncte de prim ajutor pe perioada caniculei

În urma adoprtării Hotărârii Nr.2 din 21 IULIE 2022 privind acordarea de asistență medicală de prim ajutor şi de adăpostire a populaţie pentru valul de căldură în intensificare și disconfort termic accentuat pentru perioada următoare, de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Zalău, Primăria municipiului Zalău, va amenaja și activa mai multe puncte de prim ajutor şi hidratare a populației, prin dotare cu aer condiționat sau ventilatoare și apă potabilă.
Locurile de prim ajutor vor fi situate în Piata Agroalimentară Astralis; Piața Agroalimentară Centrală; Parcul Central Municipal Zalău și Sediul Crucea Roșie Zalău.
Pentru data de 22.07.2022 în intervalul orar 11-16 va fi asigurat necesarul de personal specializat de către Crucea Roșie Sălaj în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău.
Pentru data de 23.07.2022 în intervalul orar 11-16 va fi asigurat necesarul de personal specializat de către Primăria Muncipiului Zalău prin Direcția de Asistență Socială Zalău
Se interzice utilizarea focului deschis pentru arderea de miriști, a vegetației uscate și a resturilor vegetale în perioadele de secetă și în zonele afectate de uscăciune avansată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *