Primăria municipiului Zalău: „Un mediu curat pentru generațiile viitoare!”

♻️Un mediu curat pentru generațiile viitoare!

Primăria Municipiului Zalău și SNC – Sistem Național de Colectare organizează o campanie de colectare a deșeurilor electrice, prilejuită de Ziua Mondială a Mediului.

În municipiul Zalău, campania de colectare se desfășoară în perioada 1 – 15 iunie 2021, prin intermediul Serviciului SNC de ridicare gratuită a deșeurilor electrice de la domiciliu, firme și instituții.

Cetățenii și reprezentanții firmelor și instituțiilor, care au de predat deșeuri electrice, pot solicita preluarea acestora, telefonic, la 0756 030 602, sau completând simplu și rapid formularul de comandă online, disponibil 24/7, pe site-ul www.e-deseu.ro.

De asemenea, sâmbătă, 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, între orele 09:00-16:00, deșeurile electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău:

– cartier Porolissum – lângă PECO;

– cartier Brădet – lângă Codiflor;

– cartier Dumbrava – lângă Piaţă;

și la

– Centrul de Colectare DEEE Zalău- str.Fabricii nr. 30 B.

Participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți primi 2 tichete cadou, în valoare de 10 lei fiecare, pentru deșeuri electrocasnice de dimensiuni mari (peste 45 kg) de tipul: mașini de spălat haine sau vase, frigidere, congelatoare, combine sau lăzi frigorifice.

Implică-te pozitiv în colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să-ți respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

 

SNC – Sistem Național de Colectare DEEE

tel. 0752 060 612

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.