Primăria Orașului Jibou a demarat lucrări de înfrumusețare a domeniului public

Primăria Jibou a demarat o amplă acțiune de amenajare și înfrumusețare a spațiilor verzi de pe domeniul public, vopsirea trecerilor de pietoni, borduri, etc. De mai bine de o săptămână, angajații primăriei au început plantarea florilor, toate trecerile de pieton și marcajele rutiere din oraș au fost revopsite pentru a crește siguranța cetățenilor.

Sunt lucrări importante care oferă orașului Jibou un aspect îngrijit și curat, așa cum ar trebui să fie toate localitățile!

❗️Astăzi (nr. – marți, 30 aprilie) s-a început plantarea florilor anuale. Din evantaiul tuturor speciilor care pot fi plantate, primăria a ales doar speciile rezistente, nepretențioase și cu înflorire din abundență, până toamna târziu.
✅De asemenea, Administraţia Domeniului Public a demarat lucrări de marcaje rutiere stradale, parcări, vopsire borduri, și treceri de pietoni.

✅Consideram că spaţiul verde constituie o componentă principală a ansamblului urbanistic prin funcţiile multiple pe care le îndeplineşte ca element de recreere și odihnă a oamenilor, precum şi ca factor de îmbunătăţire a microclimatului.
✅Florile dau viață și culoare, și ne ofera momente de relaxare in stresul cotidian.
Dumnezeu sa binecuvânteze Jiboul, și toți jibouanii!🙏„, transmite viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *