Primăria Orașului Jibou – dat exemplu pentru administrația publică din Republica Moldova

Primarul Oraşului Jibou, Dan Ghiurco, a primit vizita unei delegații din Republica Moldova, ocazie cu care le-a prezentat noua investiție finalizată, respectiv Grădinița Prichindel – proiect realizat cu fonduri europene, dar și bijuteria locală care atrage cei mai mulți turiști în județ- Grădina Botanică Vasile Fati.

Orașul Jibou a devenit de mulți ani un exemplu în administrația publică locală, atât prin proiectele care sunt implementate, dar și prin modul în care echipa de conducere colaborează cu cetățenii și colaboratorii.


„Astăzi (nr. – luni, 18 septembrie) am avut onoarea de a primi o delegație de primari din Republica Moldova, vecinii și prietenii noștri de peste Prut!

🎒Prima oprire a fost la noua grădiniță „Prichindel” – un loc unde copiii noștri cresc și învață într-un mediu inspirațional.

🌸Pe urmă am vizitat comoara noastră verde, Grădina Botanică „Vasile Fati”. O oază de liniște, învățare și frumusețe naturală. Am fost mândru să le prezint diversitatea și bogăția floristică pe care Jiboul o are de oferit.

🤝Colaborarea și schimbul de experiențe cu colegii din Republica Moldova ne reamintește de legăturile puternice de neam, limbă și tradițiile comune. Sperăm că această vizită va fi primul pas către multe alte proiecte comune și momente memorabile!

❤️Vă mulțumim pentru vizită și vă așteptăm să reveniți oricând în Jibou!”, transmite primarul Oraşului Jibou, Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *