Trei autoturisme implicate într-un accident în Sânmihaiu Almașului

Luni, 18 septembrie a.c., la ora 11.35, la intersecția D.N. 1 F cu D.N. 1 G, în localitatea sălăjeană Sânmihaiu Almașului, un bărbat de 61 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca – Zalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în timpul deplasării și ar fi acroșat din spate un autoturism, condus în fața sa de un bărbat de 51 de ani, din Ungaria, care ar fi încetinit pentru a efectua virajul înspre dreapta pe D.N. 1 G.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Hida, județul Sălaj, care se afla oprit pe D.N. 1 G, la indicatorul rutier „Oprire”, în vederea asigurării pentru a pătrunde pe D.N. 1 F.

În urma accidentului rutier, o femeie de 49 de ani, din Ungaria, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *