Primăria Orașului Jibou implementează sistemul de plată a parcării prin SMS, la fel ca la Cluj, Brașov sau Zalău

Șoferii din Jibou sau cei care vor parca pe raza orașului vor beneficia începând cu anul acesta de cea mai modernă, simplu de utilizat și comodă modalitate de plată a parcării, după ce Primăria Orașului Jibou a decis să implementeze sistemul TPARK pentru plata parcării cu telefonul mobil!

Plata parcării se realizează rapid prin expedierea unul SMS la 7420 în care sunt menționate codul aferent locului de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii parcate, precum în exemplul de mai jos:

  • 1 oră de parcare – cost 0,40 € + TVA
  • 2 orede parcare – cost 0,80 € + TVA
  • 1 zi de parcare – cost 2,40 € + TVA
  • Abonament anual parcare – cost 160 lei 

După expedierea SMS-ului, utilizatorii primesc un mesaj care confirmă că parcarea a fost activată.

Ex: Ati parcat SJ01ABC pt. 60 min in Jibou. Plata expira la 23/05/2018 16:15. Cost 0,40 € + TVA/SMS

Important:

  • Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că plata parcării nu a fost înregistrată.
  • Două sau mai multe SMS-uri consecutive cu același cod  însumează timpul de parcare.
  • SMS-ul de comandă se expediază în momentul parcării mașinii.
  • Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobil este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

Orarul  parcărilor publice cu plată din Orașul Jibou, este de luni până vineri, între orele 08:00-18:00.

Aplicația gratuită TPARK, disponibilă pentru Android , iOS, și Windows Store vine în ajutorul șoferilor, facilitându-le modalitatea de expediere a SMS-urilor de parcare. Mai mult decât atât, aceștia pot plăti parcarea în peste 35 de orașe din România fără a mai memora numerele scurte sau codurile zonelor de parcare, introducând numărul de telefon, selectând orașul și zona de parcare și apăsând butonul PARCAȚI.

One thought on “Primăria Orașului Jibou implementează sistemul de plată a parcării prin SMS, la fel ca la Cluj, Brașov sau Zalău

  1. Nu gasesc corect ca pentru 10-15 minute sa se plateasca la fel ca la 60 de minute. Pentru o perioada foarte foarte scurta, ar trebui sa ramana ca inainte. Este o opinie inspirata din alte orase din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *