Primăria Șimleu Silvaniei modernizează 30 de blocuri cu fonduri europene

Primarul  Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a semnat 7 din cele 8 proiecte cu finanțare prin PNRR – Compenta C5 – Valul Renovării, pentru reabilitarea termică a 30 de blocuri de locuințe din oraș.

Șimleul cu cele 30 de blocuri care urmează să fie reabilitate, depășește municipii importante precum Cluj-10 blocuri, Bistrita-14 blocuri, Oradea-15 blocuri.

Simleu-30 de blocuri. Simleul se modernizeaza. Bani europeni 100%!
„MODERNIZĂM 30 DE BLOCURI CU BANI EUROPENI!
Am semnat 7 din cele 8 contracte de finanțare pentru reabilitare termică prin PNRR. 10 milioane de euro, 100% nerambursabili. Schimbăm fața orașului și dezvoltăm economia locală. Am reușit să depășim centre urbane mari, dar mai important e faptul că știm ce avem de făcut și suntem bine pregătiți !
Vă mulțumesc pentru susținere!”, transmite primarul Cristian Lazăr. 

Cum se numește proiectul

Titlul proiectului este PNRR/2022/C5/1/A.3.1/1, PNRR/2022/C5/1/A.3.2/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 1 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri rezidențiale multifamiliale, Operațiunea A.3: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *