Primăria Zalău a recepționat lucrările de reabilitare la bloc A16

În exercițiul financiar 2014-2020, Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea termică a 30 de blocuri din municipiu. Printre blocurile care au beneficiat de lucrări privind creșterea eficienței energetice se află și ✅blocul A16, situat pe Aleea Ritmului, nr. 1, pentru care astăzi a fost demarată procedura de recepție la terminarea lucrărilor.

La acest obiectiv au fost executate lucrări privind izolarea pereților exteriori; înlocuirea tâmplăriei existente în spații comune și individuale cu tâmplărie termoizolantă; închiderea balcoanelor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeților; termoizolarea planșeului peste ultimul nivel; repararea acoperișului tip șarpantă, respectiv a sistemului de colectare și evacuare a apelor meteorice la nivelul învelitoarei șarpantei; refacerea finisajelor; refacerea canalelor de ventilație din apartamente; reabilitarea trotuarelor de protecție și adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități.

În urma lucrărilor de investiții, 40 de apartamente din cele două scări de bloc vor beneficia de costuri mai mici la întreținere și confort sporit.

Executantul lucrării este SC Lotus SRL, iar valoarea contractului este de 1.131.006,04 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *