Proiectul privind PUZ-ul de pe Bulevard Mihai Viteazul nr. 52, retras de la votul final

După ce un grup de cetățeni din blocurile din vecinătatea terenului proprietate privată a SC YMY TRANS SRL, au venit la Primărie să conteste PUZ-ul realizat cu toate avizele, primarul Ionel Ciunt a decis retragerea proiectului de pe ordinea de zi și a dat o nouă șansă cetățenilor timp de 30 de zile să-și exprime punctele de vedere.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal pentru construire imobil cu funcțiuni mixte, amenajări exterioare și împrejmuire”, bd. Mihai Viteazul nr. 52, proprietate privată a SC YMY TRANS SRL, a fost retras de pe ordinea de zi a Ședinței ordinare de Consiliu Local care a avut loc astăzi, 27 mai 2021.

Chiar dacă acest Proiect de hotărâre a depășit perioada de transparență decizională, respectiv 30 de zile lucrătoare, perioadă în care se puteau aduce propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare față de proiectul de act normativ propus, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a fost de acord cu retragerea proiectului și repunerea lui în discuția Consiliului Local după o perioadă de 30 de zile, timp în care proprietarii apartamentelor din blocurile aflate în vecinătate să poată aduce clarificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *