Primăria Zalău continuă modernizarea cartierelor din municipiu

În această perioadă, pe lângă lucrările aflate în implementare cu finanțare din fonduri europene, Primăria Municipiului Zalău, prin Societatea Citadin, execută lucrări de modernizare în cartierele din municipiu.

➡În zona Centrului de zi pentru copii, amenajat recent pe strada Torentului cu fonduri europene, Citadin amenajează ziduri de sprijin, trotuare, platforme carosabile, platforme pietonale și parcări (ca urmare a demolării celor cinci garaje existente în fața Centrului). Acest tip de lucrări vor fi extinse în această zonă, fiind cuprinse inclusiv lucrări de amenajare a acceselor la blocuri.

➡Pe strada Armatei au fost demarate lucrările pentru amenajarea de platforme carosabile și pietonale, amenajarea unui zid de sprijin și a două rigole din beton pentru dirijarea apelor pluviale.

➡În completarea proiectului de modernizare a străzii Gheorghe Doja, finanțat din fonduri europene, Citadin intervine cu lucrări și în zona blocurilor. Au fost demarate lucrările de bordurare și asfaltare a platformelor din fața blocurilor D19, D20 și D21, urmând să fie cuprinse platformele de la următoarele blocuri, inclusiv amenajarea de parcări, asfaltarea străzii adiacente și amenajarea accesului la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *