VIDEO. Roly, un om al străzi din Zalău, hărțuit și bătut zilnic de un zălăuan care îi i-a pensia de handicap

Am primit la redacție povestea lui Roly, un om al străzi din Zalău, care din disperare ne cere ajutorul pentru că nu mai găsește scăpare, iar autoritățile îl ignoră total. Roly ne povestește cum zilnic, un bărbat din Zalău pe nume G.V.L. îl hărțuiește, îl bate și îi i-a pensia de handicap ( 375 lei + 800 lei). Roly se teme pentru viața lui și îi este frică să mai iasă pe străzile din oraș din cauza agresiunilor primite de la G.V.L.

Iată mesajul de disperare a lui Roly primit pe adresa de email a redației noastre – contact@monitoruldesalaj.ro, unde puteți trimite informații, foto sau video despre orice caz/ eveniment

„Bună ziua. Un om al străzi este hărțuit și bătut zilnic de către un bărbat pe nume G.V.L. și îi ia banii acestui om al străzi pe nume Roly, îi ia pensia de handicap și acest om nu are la cine să apeleze fiindcă are un statut social foarte prost. Doarme pe străzi, iar acest individ G.V.L. profită de această chestie și fiecare pensie o ia de la el.  G.V.L. obișnuiește să îi ia buletinul acestui om al străzi și să meargă să îl țină la el până îi intră pensia, iar când pensia îi intră îl caută pe Roly (om al străzi) ca să meargă să îi scoată pensia de handicap și dacă acesta se împotrivește îl amenință și de multe ori îl bate pe străzile Zalăului.

Totul a început cu niște telefoane stricate care acest individ G.V.L. îi le-a vândut cu forța pretinzând o sumă foarte mare, iar acest om al străzi de frică și prin intimidare a acceptat, apoi acest G.V.L. i-a luat buletinul cu forța știind că la bancă pensia o poate scoate doar cu buletinul, și până în data de 12 respectiv, 14 când intră pensia acest om al străzi nu vedea buletinul și atunci îl vedea doar timp de 10 minute cât scoatea bani, iar apoi acest individ G.V.L. îi lua înapoi buletinul așteptând următoarea pensie. Există un om în Zalău de altfel un om de afaceri potent financiar care obișnuiește să îl ajute de fiecare dată când îl zărește pe stradă cu sume de bani, iar acest INDIVID G.V.L. îl acostează prin amenințare luândui bani fără a se gândi că acest om al străzi locuiește în canale și boscheți, iar hrana pentru el este foarte importantă. A apelat de mai multe ori cunoscuților, iar cunoscuții îl refuzau să vorbească cu el deoarece arată groaznic din lipsa de posibilități.
VA ROG FRUMOS SĂ ÎL SUSȚINETI ȘI PRIN ACEST ARTICOL. OAMENI LEGII SĂ FACĂ DREPTATE FIINDCĂ AȘA NU SE MAI POATE”, este mesajul primit pe adresa redacției Monitorul de Sălaj. 
Am solicitat un punct de vedere Poliției Sălăjene care spune că va demara cercetări în acest caz imediat după ce Roly va depune o plângere împotriva agresorului.

Vaszi se apără cu dovezi și respinge orice acuzație din partea lui Roly

„Nu sunt adevărate toate acuzațiile care mi se aduc de Roly. Roly este instigat și manipulat împotriva mea de numitul C. L. și de un altul S. B. Resping orice acuzație și sunt toate nefondate. Nu am nicio legătură cu acest om Roly, din contră l-am ajutat cu alimente și îmbrăcăminte”, a declarat Vaszi Ludovic.

One thought on “VIDEO. Roly, un om al străzi din Zalău, hărțuit și bătut zilnic de un zălăuan care îi i-a pensia de handicap

  1. E instigat se aude clar pe filmare când noi lam întrebat pe roli a zis ca a zis liviu sa zică asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *