Primăria Zalău continuă modernizarea orașului și a Bulevardului Mihai Viteazul

Trotuarele de pe Bulevardul Mihai Viteazul sunt în proces de modernizare.

Prin intermediul unui proiect finanțat din fonduri europene, pe Bulevardul Mihai Viteazul se lucrează pentru ✅reabilitarea trotuarelor, ✅amenajarea de piste pentru biciclete, ✅refacerea canalizării pluviale și a ✅infrastructurii subterane pentru rețele de telecomunicații și amenajarea ✅zonelor verzi, a ✅parcărilor și ✅a stațiilor de autobuz.

Proiectul vizează trotuarele de pe ambele sensuri de circulație ale bulevardului, de la intersecția cu str. Lupului (zona Gării) până la intersecția cu Piața Iuliu Maniu (Primăria Municipiului Zalău).

Până în prezent, pe ➡partea stângă au fost executate lucrările privind canalul tehnic subteran pentru fibra optică, reabilitarea trotuarealor și amenajarea pistei de biciclete din zona Petrom până în apropierea intersecției cu str. Lupului. Pe ➡partea dreaptă au fost executate lucrările privind canalul tehnic subteran pentru fibra optică din zona gării până la intersecția cu str. Lupului, iar în prezent se intervine pentru reabilitarea trotuarului și amenajarea pistei de biciclete din zona Casei Județene de Pensii înspre sensul giratoriu.

De asemenea, prin intermediul proiectului privind modernizarea sistemului de iluminat public, etapa I și etapa II, ✅rețeaua de iluminat pe bulevard va fi înlocuită, cablajele vor fi introduse în subteran, iar corpurile de iluminat vor fi monitorizate printr-un sistem de telegestiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *