Primăria Zalău modernizează Liceul Pedagogic și două grădinițe din municipiu

Consilierii municipali au dezbătut și votat reabilitarea și modernizarea a trei unități de învățământ din Municipiul Zalău.

Inițiatorul proiectelor de hotărâre este primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Detalii despre fiecare proiect de investiții a oferit viceprimarul Teodor Bălăjel, reconfirmat președinte de ședință pentru perioada octombrie – decembrie 2022.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului local al municipiului Zalău din data de 07 octombrie s-au aflat trei proiecte de hotărâre privind creșterea eficienței energetice a unui liceu și a două grădinițe cu fonduri europene din PNRR:

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanțare “Creșterea eficienței energetice a Liceului Pedagogic Gheorghe Șincai din municipiul Zalău – internat și sala de sport”.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanțare ”Creșterea eficienței energetice a Grădiniței cu Program Prelungit ”Voinicel” din municipiul Zalău”.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanțare ”Creșterea eficienței energetice a Grădiniței cu Program Prelungit ”Pinochio” din municipiul Zalău”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *