Primarul Ionel Ciunt reabilitează 14 blocuri din Zalău cu fonduri europene

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului local al municipiului Zalău din data de 07 octombrie, primarul Ionel Ciunt a propus spre aprobare consilierilor un număr de trei proiecte de hotărâre privind reabilitarea termică a 14 blocuri de locuințe din municipiu.

Potrivit documentației finanțarea va fi asigurată din fonduri europene nerambursabile din PNRR.

Un alt proiect important propus de primarul Ionel Ciunt este cel privind sprijinirea asociațiilor de locatari pentru accesarea fondurilor europene pentru modernizarea blocurilor.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanțare ”Creșterea eficienței energetice a blocurile de locuințe sociale C11 și C12 din municipiul Zalău”.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanțare ”Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe Flora, SB7, 1′, D113, D109, G10 și 80 BCD din municipiul Zalău”.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanțare ”Creșterea eficienței energetice a blourilor de locuințe D28, D58, IJGCL-A, 2′ şi G4, din Municipiul Zalău” și abrogarea Hotărârii nr. 303 din 25 august 2022 privind depunerea cererii de finanţare CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINŢE D28, D58, IJGCL-A, 2 PRIM şi G4, DIN MUNICIPIUL ZALĂU”.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Contractelor de mandat prin care Asociațiile de proprietari încredinţează Municipiul Zalău să stabilească şi să efectueze măsurile ce se impun pentru pregătirea, contractarea şi implementarea unor proiecte pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe

Diverse

2 thoughts on “Primarul Ionel Ciunt reabilitează 14 blocuri din Zalău cu fonduri europene

  1. Pe hârtie s a renovat și C3 de la et.4 s au mutat la parter …asta da progres…v a fi gata la,, pastile cailor,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *