Primarul Berar Ștefan a demarat un proiect prin care toate străzile vor primi denumiri noi

Toate străzile din comuna Agrij vor primi denumiri noi, grație unui proiect demarat de primarul Ștefan Berar. Unităţile Administrativ Teritoriale trebuiau să implementeze proiecte de nomenclatură stradală.

O firmă din judeţul Cluj se va ocupa de implementarea acestuia, fiind deja încheiat contractul pentru execuţia lucrărilor.

S-a lucrat şi la denumirea străzilor, iar propunerea autorităţilor va fi supusă dezbaterii publice. După aprobarea numelor străzilor, urmează ca plăcuţele cu denumirea să fie montate pe fiecare străduţă.

În plus, pe fiecare stradă se va face numerotarea începând de la numărul 1 până la câte gospodării sunt. Diferenţa ar fi faptul că înainte de acest proiect, numerotarea gospodăriilor se făcea per localitate, nu per stradă.

După implementarea acestui proiect, cetăţenii vor fi nevoiţi să-şi schimbe şi cărţile de identitate pentru a corespunde noilor denumiri. Însă, asta se va întâmpla abia începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Amintim faptul că în comună se lucrează şi la modificarea Planului Urbanistic General, fiindcă intravilanul s-a mărit în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *