Jibou – primul oraș din județ cu bănci smart dotate cu prize pentru încărcarea telefoanelor

Astăzi la Jibou au fost montate cele două bănci inteligente, grație proiectului ”Viceprimar pentru o zi” prin care tinerii din comunitate sunt invitați să participe la un concurs de idei inovatoare pentru dezvoltarea orașului. 
Cele două bănci smart nu doar contribuie la aspectul zonei de vis-a-vis de Parcul Mihai Viteazul, ci au și funcțiuni multiple, pe lângă rolul lor natural de loc de relaxare.
Sunt dotate fiecare cu câte două prize pe care jibouanii le pot utiliza pentru încărcarea telefoanelor sau a altor aparate. Au sisteme proprii de iluminat pentru seri plăcute petrecute aici și câte un panou iluminat pentru afișaj divers.
Pe acoperiș, fiecare are montat un sistem fotovoltaic care le asigură autonomia pentru consumul de energie, dar sunt conectate și la rețeaua electrică pentru situații în care soarele este mai puțin generos pe perioade mai lungi.
„Felicitări elevilor pentru proiectul lor frumos, inovativ. Este al doilea proiect realizat în cadrul programului ”Viceprimar pentru o zi”, finanțat și implementat de Primăria Jibou, după frumosul panou de informare instalat în centru, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, proiect câștigător în 2022”, transmite viceprimarul Vlad Pașcalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *