Primarul Bogdan Bercean anunță că încep lucrările la rețeaua de canalizare

Cel mai tânăr primar social-democrat din Sălaj, tânărul Bogdan Bercean a adus în comuna Meseșenii de Jos nu mai puțin de 4 milioane de euro pentru o investiție foarte importantă pentru comunitate.

Astăzi, 25 martie, primarul Bogdan Bercean a semnat contractul de execuție pentru investiția de peste 20 de milioane lei, finanţată prin Programul Anghel Saligny.

Este vorba de proiectul „Rețea de canalizare menajeră și stații de epurare în localitatea Meseșenii de Jos, comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj”, în valoare totală de  20.635.151 lei (peste 4 milioane de euro).

În cadrul proiectului se va consturi o rețea de în lungime de 17 kilometri, astfel că toate gospodăriile din localitatea Meseșenii de Jos vor fi racordate la noua rețea de canalizare.

Săptămâna viitoare primarul Bogdan Bercean va emite ordinul de începere a lucrărilor, astfel încât constructorul să poată să aducă utilale și materiale de construcții necesare pentru realizarea lucrărilor.

„Am promis și m-am ținut de cuvânt. În cel mai scurt timp vor începe lucrările. Este o investiție importantă, care rezolvă încă o necesitate a cetățenilor, respectiv introducerea rețelei de canalizare. Valoarea contractului depășește 4 milioane de euro. Voi continua să muncesc pentru binele cetățenilor comunei Meseșenii de Jos”,transmite primarul Bogdan Bercean. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *