Recompensă uriașă pentru găsirea unui cățel care ar fi fost furat din comuna Dragu

Ryan, un cățel din rasa „american bully”, a dispărut de acasă din data de 21 martie. Stăpânii patrupedului sunt disperați și oferă o recompensă considerabilă celui care îl va înapoia.

Stăpânul unui câine este disperat, după ce patrupedul lui a dispărut fără urmă în data de 21 martie. Este vorba despre un mascul din rasa „american bully”, care răspunde la numele de „Ryan”. Mai mult decât atât, există suspiciuni că acesta ar fi fost furat din curte. În disperarea de a-și găsi animalul de companie, stăpânii săi sunt dispuși să scoată din buzunar o sumă considerabilă pentru cei care îl vor returna sau vor oferi informații despre el.

Recompensă pentru găsirea lui Ryan, un cățel dispărut

Ryan, un câine  din rasa „american bully”, adispărut din data de 21 martie. Din nefericire, patrupedul în vârstă de 7 ani este de negăsit, spre disperarea stăpânilor. Ba mai mult decât atât, au motive să creadă că animalul ar fi fost furat chiar din curtea din satul Fântănele, comuna Dragu, județul Sălaj.

Pe rețelele de socializare a circulat rapid anunțul. Stâpânul animalului spune că Ryan avea microcip și a fost declarat deja. Pentru ei, Ryan era un membru al familiei, nu un câine agresiv, așa cum s-ar putea interpreta dat fiind faptul că face parte din rasa respectivă. Pentru că își doresc cu orice preț să-și țină din nou patrupedul în brațe, au anunțat că se oferă recompensă de 2.000 de euro pentru cel care va înapoia câinele.

„Ofer 2.000 euro persoanei care îl aduce acasă. Ryan are 7 ani, este un membru al familiei. Nu este un câine pentru bătaie, este un câine de frumusețe.”, a fost mesajul emoționant postat de stăpânul patrupedului.

Ryan, câinele dispărut
Internauții nu au rămas indiferenți în fața tristului anunț, motiv pentru care s-au mobilizat rapid pentru a-l găsi pe Ryan.
Mesajul a fost redistribuit de o mulțime de oameni, care își doresc ca patrupedul să fie găsit și adus înapoi acasă, acolo unde cei care îl iubesc îl așteaptă cu brațele deschise.

 

„DISTRIBUIȚI, VĂ ROG! CÂINE DISPĂRUT SAU FURAT!

A dispărut ieri (21.03.2024), in intervalul 18-20:30. Un mascul rasa american bully din satul Fântânele, comuna Dragu, județul Sălaj. Are microcip, e deja declarat pierdut în Recs. Răspunde la numele Ryan și se suspectează că a fost furat din curte. Pentru orice informatii anunțați.

Se oferă recompensă 2000 euro dacă este returnat sau dacă se oferă informații despre el!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *