Primarul comunei Bănișor cere cetățenilor să facă front comun împotriva COVID-19

Comuna Bănișor este lovită puternic de virusul SARS-CoV-2, iar de câteva zile are cea mai mare rată de infectare la mia de locuitori – peste 13.

În acest context, primarul Sorin Maxim a luat atitudine și cere cetățenilor ca împreună cu administrația publică locală și factorii de decizie să facă front comun pentru a oprii răspândirea infectărilor cu COVID-19.

„Dragi locuitori ai Comunei Bănișor,

Conform raportărilor din ultimele zile, incidența cazurilor confirmate în Comuna Bănișor, ne menține pe primul loc în județ, ceea ce înseamnă că avem un număr mare de persoane confirmate, raportat la 1.000 de locuitori❗❗❗

Vă recomand să respectați măsurile impuse de autorități (izolare/carantina), purtați mască de protecție, folosiți dezinfectați, păstrați distanța socială, evitați întâlnirile cu prietenii/familia. Mulțumesc!

🙏Vin cu #rugămintea de a face „front comun” pentru a le oferi sprijin persoanelor care trec prin boală (aprovizionare cu alimente sau medicamente, o vorba bună, sau o încurajare). 🤝Doar ÎMPREUNĂ putem să depășim toate dificultățile! 

🤝Doar ÎMPREUNĂ putem face ca numărul de două cifre care se găsește în statistici, în dreptul Comunei noastre, să se apropie de ZERO.  

Aveți grijă de dumneavoastră! Doamne ajută!”,  al dumneavoastră primar, Sorin Maxim. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.