Amenzi de peste 40.000 lei date de Poliția Orașului Șimleu Silvaniei

În săptămâna, 2-8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, împreună cu jandarmi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au acționat în Șimleu Silvaniei și împrejurimi, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Obiectivele acțiunii au fost de a preveni și combate faptele antisociale din mediul stradal, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, dar și respectarea legislației privind regimul deșeurilor.

În cadrul măsurilor întreprinse, polițiștii au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale, în valoarea de peste 40.000 de lei.

Principalele încălcări ale normelor legale au fost cele privind circulația pe drumurile publice și nerespectarea măsurilor de protecție individuală pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Polițiștii au reținut 19 permise de conducere, din care 6 pentru alcool, 6 pentru viteză, 2 pentru depășire neregulamentară și 5 din alte cauze.

De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și a fost constatată în flagrant delict o infracțiune de conducere sub influența alcoolului.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte normele legale în vigoare și măsurile de protecție instituite pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.