Primarul Comunei Treznea, Cristian Oros, a depus jurământul pentru al doilea mandat

Primarul Comunei Treznea, Cristian Oros, a fost investit și a depus jurământul de credință pentru al doilea mandat în fruntea comunității. În cadrul ședinței festive a fost  constituit și noul consiliu local Treznea. PSD Treznea a câștigat alegerile locale din 27 septembrie la un scor categoric, astfel că va instala și viceprimarul.

Cristian Oros a câștigat al doilea mandat cu 449 de voturi reprezentând cu un scor de 78% din totalul voturilor valabil exprimate. La Consiliul Local PSD Treznea a obținut o majoritate clară, respectiv 6 consilieri din 9.

Noul Consiliu Local Treznea este format din: PSD – 6 consilieri, PNL – 1 consilier, USR – 1 consilier și PMP 1 consilier. PSD va avea și viceprimar.

„Într-un cadru festiv am mulțumit încă odată tuturor locuitorilor din comună care au ales echipa mea și care au votat pentru continuitate. Așa cum am fost și în primul mandat, la fel voi fi și în următorii 4 ani, un primar al tuturor cetățenilor, indiferent de opțiunea lor politică.

Ne așteaptă patru ani de muncă și ne vom concentra pentru a finaliza proiectele aflate în derulare, dar vom face tot ce ține de noi pentru a atrage noi investiții de care comuna are nevoie”, a transmis primarul Cristian Oros

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *