Primarul ing. Dan Ghiurco a primit la Jibou vizita conducerii Partidului Social Democrat

Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al PSD Paul Stănescu, însoțiți de prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dîncu și vicepreședinții PSD Gabriel Zetea, Victor Negrescu și Radu Moldovan au făcut o vizită în județul Maramureș în perioada 8-9 aprilie 2021.

În weekend, după vizita din Maramureș, liderii PSD au vizitat și orașul Jibou, fiind întâmpinați de președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt și de primarul Jiboului, ing. Dan Ghiurco.

Oaspeții au participat la o ședință de lucru organizată la Grădina Botanică din Jibou, la care au luat parte conducerea PSD Sălaj, toți primarii sociali-democrați, dar și deputatul Florian Neaga.

Dan Ghiurco este unul dintre „locomotivele” din PSD Sălaj, iar alături de Ionel Ciunt și doctorul Florian Neaga, formează nucelul de putere care aduce plus valoare partidului. Cei trei – Ciunt, Ghiurco și Neaga –  sunt oamenii cu cea mai mare notorietate în partid, având o imagine impecabilă în societate, iar de numele lor se leagă numeroase reușite pe plan profesional.

Împreună cu primarii sălăjeni, domnul deputat și conducerea politică a PSD Sălaj, am avut onoarea de a avea ca invitați pe meleagurile noastre conducerea centrală a Partidului Social Democrat, reprezentată de d-nul președinte Marcel Ciolacu, d-na prim-vicepreședinte Gabriela Firea, alături și de alți membri din staff-ul de conducere.

Această vizită s-a prezentat sub forma unei întâlniri de lucru, unde discuțiile s-au axat pe problemele existente ale administrațiilor locale, identificate de primarii sălăjeni. Totodată, aceștia au susținut și argumentat nevoia unui nou Program Național de Dezvoltare Locală, care să le permită noi proiecte de dezvoltare”, a transmis primarul orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *