Primarul Ionel Ciunt a făcut încă un pas pentru construirea Tunelului rutier Meseş

Primăria Municipiului Zalău a efectuat demersurile care îi revin administrației locale pentru demararea lucrărilor la “Secțiunea 3B-Tunel rutier cu profil de autostradă în zona Meseș”, din cadrul obiectivului de investiții “Autostrada Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea”.

Astfel, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local, care a avut loc joi, 28 ianuarie 2021, consilierii locali au aprobat Proiectul de Hotărâre inițiat de primarul Ionel Ciunt, în urma căruia a fost emis Acordul privind scoaterea definitivă din fondul forestier, respectiv defrișarea suprafeței de 6528 mp. fond forestier proprietatea publică a Municipiului Zalău pentru realizarea obiectivului de investiții menționat.

De asemenea, a fost aprobată trecerea din domeniul public al Municipiului Zalău și administrarea Consiliului Local al Municipiului Zalău, în domeniul public al Statului Român, a imobilului teren în suprafață de 6528 mp., în vederea realizării obiectivului de investiții.

“Investiție absolut necesară și utilă, acest proiect va contribui semnificativ la reducerea aglomerației din municipiu, realizarea de legături între rețelele de transport, reducerea poluării, îmbunătățirea mediului și a calității vieții. Am predat Statului Român suprafața de teren pe care va fi realizată această investiție, iar implicarea și sprijinul administrației locale în realizarea proiectului vor continua”, a transmis Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *