Primarul Ionel Ciunt și rectorul UMF Târgu-Mureș au în plan să deschidă o facultate la Zalău

Întâlnire între primarul municipiului Zalău și rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș în vederea deschiderii unei extensii la Zalău.

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit în cursul zilei de azi, la sediul primăriei, cu rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș, profesor doctor Leonard Azamfirei, scopul fiind ca universitatea să deschidă o extensie la Zalău.
„Am avut bucuria și plăcerea să mă întâlnesc astăzi cu domnul Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș.
Discuțiile noastre au avut în vedere un proiect benefic pentru comunitatea noastră și anume funcționarea unei extensii în municipiul Zalău. Finalul acestui proiect va avea ca rezultat formarea unor asistenți medicali pe diferite specialități, asistenți medicali cu studii superioare”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.
Inițiatorul întâlnirii a fost domnul deputat, Florian Neaga, iar la întâlnire a mai participat și Florian Florin, subprefectul județului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *