Primarul Kovacs Istvan a semnat contractul de 4,5 milioane euro pentru asfaltarea ulițelor din comuna Crasna

În cursul zilei de azi, primarul Comunei Crasna, Kovacs Istvan, a fost prezent la Ministerul Delzvotarii, Lucrărilor Publice și Administrație, unde împreună cu domnul ministru Adrian-Ioan Veștea a semnat Contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 18.970.000 lei pentru proiectul „Modernizare ulițe în com. Crasna, judetul Salaj”.

Proiectul prevede modernizarea unei lungimi de peste 10 kilometri de ulițe, inclusiv cu şanţuri carosabile şi lucrări pentru asigurarea accesului la proprietăţi.

Pe Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, Primăria comunei Crasna a depus nu mai puţin de 8 proiecte, în valoare de peste 130 de milioane de lei. Până la urmă, trei proiecte dintre acestea au primit finanţare de la Guvernul României: “Modernizare uliţe în comuna Crasna”, “Extindere reţea apă potabilă şi extindere reţea canalizare cu racorduri menajere în comuna Crasna” şi “Retehnologizare şi extindere staţie de epurare în localitatea Crasna”. Pentru cele trei proiecte, Guvernul va direcţiona către comuna Crasna suma de 42 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *