Primarul Nicolae Albert: „Începem lucrările la rețeaua de canalizare în Fildu de Jos și Tetișu”

Primăria Comunei Fildu de Jos, condusă cu profesionalism de primarul Nicolae Albert, a obținut o finanțare istorică pentru comună. Cea mai mare investiție din istoria comunei Fildu de Jos, respectiv realizarea rețelei de canalizare în localitățile Fildu de Jos și Tetișu, va demara la începutul săptămânii viitoare.
Este o realizare foarte importantă pentru primarul Nicolae Albert, care a făcut demersurile necesare și a obținut o finanțare de 13 milioane de lei, adică 130 miliarde lei vechi, cea mai mare investiție din istoria comunei Fildu de Jos.
Săptămâna trecută, la data de 8 martie, primarul Albert Nicolae a semnat contractul de execuție cu firma care a câștigat licitația. Imediat după semnarea contractului, firma câștigătoare s-a mobilizat și a adus utilaje și materiale necesare pentru începerea lucrărilor.
Lucrările vor începe luni, 18 martie, și se va lucra în ambele localități Fildu de Jos și Tetișu, astfel încât în termenul prevăzut în contract, lucrarea să fie finalizată.
Finanțarea de 13 milioane de lei a fost câștigată de primarul Nicolae Albert pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny și prevede realizarea unei rețele noi de canalizare în Fildu de Jos și Tetișu, în lungime totală de 8 kilometri. Proiectul mai prevede realizarea unei stații  de epurare în localitatea Fildu de Jos.
La finalul lucrărilor, toate gospodăriile din cele două localitări – Fildu de Jos și Tetișu, vor fi racordate la rețeaua nou de canalizare.
„Este o investiție foarte importantă pentru comuna noastră și vreau să ne bucurăm împreună cu cetățenii de realizarea acestui proiect. Constructorul a adus utilaje și materiale de construcții, iar luni vor începe lucrările în ambele localități.
Din discuțiile purtate cu constructorul, acesta a spus că va lucra în așa fel încât să reducă cât mai mult deranjul creat, dar totodată va respecta termenii de execuție din contract. Noi, reprezentanții Primăriei vom supraveghea lucrările pentru a fi executate conform contractului.
Doresc să fac un apel la înțelegerea și bunăvoința cetățenilor, deoarece pe parcursul desfășurării lucrărilor, este posibil ca traficul să fie îngreunat temporar, iar lucrările vor crea disconfort. 
Am încredere că după finalizarea lucrărilor, cetățenii vor aprecia și se vor bucura de această importantă investiție. Comuna Fildu de Jos se dezvoltă și asta e cea mai mare satisfacție a mea. Doamne ajută!”, ne-a transmis primarul Nicolae Albert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *