Primarul Radu Mate candidează pentru un nou mandat la Primăria Nușfalău

Singurul primar independent din județul Sălaj, Radu Mate – primarul Comunei Nușfalău, candidează pentru un nou mandat la conducerea Primăriei cu gândul de a continua proiectele de investiții aflate în derulare, dar și pentru a atrage noi fonduri pentru dezvoltarea comunei Nușfalău.

Radu Mate are susținerea oamenilor, este un primar respectat de cetățeni și a demonstrat prin muncă și fapte că merită votul la alegerile locale din 9 iunie.


Stimați locuitori ai comunei Nușfalău!
Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar, în calitate de candidat independent. Sunt convins că tot ceea ce am făcut în acești șaisprezece ani a fost bine primit de cetățenii comunei noastre, iar acum suntem pregătiți pentru a continua modernizarea ei și finalizarea lucrărilor începute!
Îmi doresc o campanie constructivă, bazată pe bunul simț al dialogului, fără atacuri la persoană, cu propuneri de proiecte realiste și de folos întregii comunități! Sunt un om simplu, onest, familist, iar de când am intrat în administrația locală, am dat dovadă de sârguință, perseverență, inițiativă, hotărâre și implicare!
Împreună cu colegii mei și încurajați de încrederea dumneavoastră, am reușit să schimbăm imaginea comunei noastre. Chiar dacă am întâmpinat dificultăți și ni s-au pus piedici, prin muncă și efort am reușit să finalizăm unele dintre proiectele propuse. Doresc ca în viitor să reușim să finalizăm împreună proiectele depuse pentru finanțare, pe care le avem în derulare.
Sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat mereu sunt principalele motive pentru care, împreună cu echipa de consilieri locali, doresc să continuăm parcursul nostru de dezvoltare a comunității în care trăim și să demonstrăm că, în comuna noastră, se poate!
Cu respect în comunitatea în care trăiesc,
Radu Mate,
Primarul Comunei Nușfalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *