Bercean Alexandru Bogdan, candidatul PSD la Primăria Meseșenii de Jos: „Lucrurile bune se fac în echipă”

Cel mai tânăr primar din județul Sălaj, Bercean Alexandru Bogdan, primarul în funcție al Primăriei Meseșenii de Jos, candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie. Primarul Bercean Alexandru Bogdan este omul faptelor, a fost întotdeauna implicat în rezolvarea problemelor cu care cetățenii se confruntă, a atras sume record pentru investiții, a finalizat proiecte importante, iar în perioada aceasta se lucrează pe mai multe șantiere.

Bercean Alexandru Bogdan este un om cu frică de Dumnezeu, credicios, căsătorit și tată a doi copii. În perioada mandatelor sale, comuna Meseșenii de Jos a făcut progrese importante și a devenit printre cele mai dezvoltate la nivel județean.

„Comuna Meseșenii de Jos se dezvoltă și asta este cea mai mare satisfacție a mea. Îmi pasă de această comună și de cetățenii ei, acesta fiind și motivul pentru care am decis să candidez pentru un nou mandat de primar”, a transmis Bercean Alexandru Bogdan. 

Vine în fața cetățenilor cu o echipă de consilieri locale profesioniști, dornici să muncească și să contribuie în continuare la dezvoltarea comunei.

Pe 9 iunie votați primar Bercean Alexandru Bogdan și echipa PSD Meseșenii de Jos !
Lista de candidaților PSD pentru Consiliul Local Meseșenii de Jos:

Realizările și programul electoral pentru perioada 2024-2028: 

Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Sălaj. Realizat de SC Monitorul de Salaj Media SRL. CMF 21240002


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *