Proasta creștere, nesimțirea și lipsa celor 7 ani de acasă, tot mai prezente în orașul nostru

Românului poți să-i faci de toate pentru că nimic nu-l oprește să distrugă, să facă dezordine și gunoi în urma lui. Zalăul a înflorit sub administrația lui Ionel Ciunt, iar banii europeni deja se simt tot mai mult în confortul creat în oraș.
Firma de salubrizare care activează în Zalău face eforturi zilnice pentru a colecta deșeurile menajere la timp și a menține un oraș curat. La fel și Citadin, firma Primăriei, pune la treabă zilnic muncitorii pentru ca zălăuanii să beneficieze de un oraș curat și aerisit.
Din păcate, o parte dintre cetțenii urbei noastre nu au cei 7 ani de acasă, sunt nesimțiți și nu ne respectă pe noi ceilalți care pun gunoiul în tomberon, petul la plastice și sticla de bere la sticlă.

Hai să fim mai civilizați, mai atenți și mai responsabili!  

Cu toate ca operatorul a investit si executat incinte asigurate cu sistem de inchidere pe bază de cartelă , alimentate cu energie electrica de la panou fotovoltaic, asa arata punctul de colectare din zona strazii Cetinei!
Cartele de acces au fost puse la dispozitia cetatenilor din zona, la solicitare, dar din pacate pentru anumiti cetateni exista un dezinteres maxim fata de mediului inconjurator!

Va rugam depozitati deseurile in recipientele destinate fiecarui tip de deseu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *