Procurorii de la Parchetul Tribunalului Sălaj au descins la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Mare forfotă la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Procurorii fac cercetări într-un dosar de corupție, vizat de anchetă ar fi un doctor renumit.

Surse apropiate Ziarului Monitorul de Sălaj confirmă faptul că în cursul zilei de ieri, 2 noiembrie, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au făcut percheziții la Spitalul Județean de Urgență Zalău într-un dosar în care ar fi vizat un medic.

Potrivit informațiilor noastre procurorii ar fi fost însoțiți de polițiștii de le Direcția Generală Anticorupție Sălaj, iar dosarul ar avea ca obiect luarea de mită.

Dosarul penal se află într-un stadiu în care nu se permite comunicarea de informații destinate publicului, dar la momentul potrivit vom reveni cu detalii despre acest caz.


Spitalul Județean de Urgență Zalău este condus de către Rodica Albert care este manager interimar numită de către președintele Consiliului Județean Sălaj. Rodica Albert este soția primarului Nicolae Albert de la Fildu de Jos, un primar traseist care a migrat de la PSD la PNL înainte de alegerile locale din anul 2020.

„Confirmăm că ieri s-au efectuat percheziții la Spitalul Județean de Urgență Zalău într-un dosar penal pentru presupuse fapte asimilate celor de corupție, însă cercetările sunt într-un stadiu incipient și nu putem oferi alte detalii în acest moment”, transmite procurorul șef Flonta Sorin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *