PSD acuză liberalii de manevre de culise după ce PNL a pierdut Primăria Băbeni

După alegerile locale din 9 iunie, PNL a pierdut Primăria Băbeni, iar cetățenii au ales un primar nou, pe Mureșan Dănilă de la PSD.

Potrivit datelor de pe site-ul rezultatevot.ro Vancea Dorel PNL a obținut 559 voturi (48,82%) în timp ce candidatul PSD, Dănilă Mureșan a câștigat alegerile cu 564 voturi (49,26%).

„După ce oamenii au votat schimbarea în comuna Băbeni prin alegerea candidatului PSD, după 20 de ani în care comuna a regresat, liberalii, prin manevre de culise, vor să schimbe decizia alegătorilor și să mențină în funcție un primar care și-a pierdut mandatul.
Disperare maximă! Să aveți decența să acceptați înfrângerea și să lăsați deoparte presiunile pe care le faceți la limita legii!
Chiar nu contează viața oamenilor pentru voi într-o comună aflată în absolută paragină?
Partidul Social Democrat Sălaj este alături de candidatul nostru și de alegătorii din comuna Băbeni și vom apela la toate căile legale pentru a face dreptate!
Atenționăm reprezentanții partidelor din cadrul Biroului Electoral Județean Sălaj că sunt acolo NU pentru a face jocuri politice ci pentru a veghea la respectarea legii, exercitând o funcție de autoritate publică!”, transmite PSD Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *