PSD acuză PNL-ul că „frânează” dezvoltarea județului Sălaj

Weekendul trecut, la conferința județeană de alegeri a organizației PNL Sălaj, toți liderii naționali ai PNL prezenți au promis de la pupitru susținere financiară totală pentru proiectele de investiții ale județului Sălaj, de parcă erau gata pe loc să își bage mână în buzunarul propriu după bani.

Se pare că aceștia au uitat că nu de mult timp, la 23 iunie 2021 au remis către Consiliul Județean Sălaj o adresă venită din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin care informează sec și fără prea multe explicații asupra faptului că s-au epuizat creditele disponibile pentru acest an pentru lucrările de investiții.

Ba mai mult, în proiectul depus pentru ședința ordinară a Consiliului Județean Sălaj de azi, 23 iulie 2021, la rectificarea bugetară, s-au tăiat sume mari de la trei mari proiecte de investiție, după cum se poate observa în tabelul atașat, pentru că, nu-i așa, guvernările de dreapta, fie ele și la nivel local, ne-au mai demonstrat în timp că fac performanță la tăierea de sume alocate și prin asta vor să dezvolte Sălajul. Respectivul proiect de rectificare bugetară, asemeni celui privind execuția bugetară la mijlocul anului 2021, a fost respins în Comisia de Specialitate de Buget-Finanțe și Patrimoniu, comisie în care coaliția din consiliul județean, la fel ca în toate celelalte comisii, are majoritate. Pentru detalii suplimentare consultați documentul pe site-ul www.cjsj.ro!

În schimb consilierii județeni P.S.D apreciază mult sinceritatea celor din conducerea Consiliului Județean Sălaj pentru faptul că au avut grijă să ne informeze oficial cu privire la faptul că Ministerul Dezvoltării le-a spus ,,pas” în privința finanțării pentru acest an.

#DezvoltămSălajul #Sălăjeniitrebuiesăștie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *