PSD Sălaj este hotărât să iasă pe locul 1 la alegerile locale

Consiliul Politic al PSD Sălaj s- a reunit astăzi să stabilească parcursul spre o victorie în alegerile locale din 9 iunie.

Reuniunea găzduită de primarul Ioan Cheşeli la Cristolț a fost hotărâtoare pentru desemnarea tuturor candidaților PSD alegerile locale, a căror listă va fi anunțată săptămâna viitoare.

Bineînțeles, cei mai importanți oameni din PSD Sălaj, și dintre care  vor fi cu siguranță candidați în pozițiile-cheie au fost în prezidiu: președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, deputatul Florian Neaga, secretarul general și primarul Jiboului Dan Ghiurco, viceprimarul Zalăului Teodor Bălăjel, președintele TSD și viceprimarul din Jibou,  Vlad Pașcalău și subprefectul Florin Florian.

🟣“Astăzi am avut o întâlnire cu membrii Consiliului Politic Județean al PSD, în cadrul căreia am analizat stadiul pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale.

Suntem în grafic cu tot ceea ce ne-am propus pentru această perioadă, urmând ca până la finalul acestei săptămâni să stabilim candidații pentru funcția de primar și în cele două – trei comune în care situația trebuie clarificată (comune cu populație preponderent maghiară).

Lista completă cu candidații pentru aceste alegeri va fi anunțată la începutul săptămânii viitoare.

Am constatat o determinare din partea tuturor colegilor pentru a obține un rezultat care să ne plaseze pe prima treaptă a podiumului la competițiile electorale care urmează”, a transmis Ionel Ciunt, președinte PSD Sălaj.

One thought on “PSD Sălaj este hotărât să iasă pe locul 1 la alegerile locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *