Schimbare de ștafetă la PSD Cristolț între primarul Cheșeli Ioan și viceprimarul Hârdo Vasile

După nu mai puțin de 7 mandate la conducerea Primăriei Cristolț, primarul Cheșeli Ioan, a luat decizia de a se retrage din administrația publică și îl propune comunității pe viceprimarul Hârdo Vasile candidatul PSD la funcția de primar al Comunei Cristolț.

Cheșeli Ioan este unul dintre cei mai longevivi primari ai PSD Sălaj și a fost mere un om vertical, care și-a respectat cuvântul dat, indiferent de situație.

PSD Cristolț are în acest moment 4 consilieri din totalul de 9 și deține majoritatea în Consiliul Local cu sprijinul Pro România.

„Această decizie este luată cu mult timp în urmă. Am încredere în echipa pe care o voi lăsa în continuare la conducerea Primăriei. Este formată din oameni valoroși și avem ușa deschisă pentru toți oamenii valoroși din Comuna Cristolț. 

Drept dovadă, zilele trecute tânărul medic veterinar Andreican Bogdan s-a alăturat echipei PSD Cristolț și se va regăsi pe un loc eligibil pentru Consiliul Local. Un alt tânăr pe care îl promovăm în Consiliul Local și care ne propunem să ocupe funcția de viceprimar este Vlad Cernucan, specialist în achiziții publice”, transmite liderul PSD Cristolț, Cheșeli Ioan. 

Hârdo Vasile se află la primul mandat de viceprimar și este consilier locali din anul 1996. De profesie este subinginer miner, absolvent al Institutului Minier din Baia Mare, este căsătorit și are un copil (medic).

Din echipa PSD Cristolț pentru Consiliul Local vor face parte Szabo Teodor (fost viceprimar timp de 14 ani), iar pe listă se vor regăsii consilierii locali în funcție Petrean Ioan, Prodan Zaharie și David Marius.

One thought on “Schimbare de ștafetă la PSD Cristolț între primarul Cheșeli Ioan și viceprimarul Hârdo Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *