PSD Zalău acuză un consilier local USR că dezinformează opinia publică

Partidul Social Democrat prin vocea președintelui filialei locale Zalău, Călin Forț, acuză USR Sălaj că dezinformează cetățenii municipiului Zalău despre stadiul lucrărilor la Cinematograful Scala.

„Dezinformare marca USR Zalău⤵️

❗️Din disperare că USR-ul se prăbușește în sondaje, un consilier local al acestei formațiuni politice face pe dezinformatul, diseminând informații false cu privire la activitatea administrației locale.

🔊Domnule Zoltan Takacs, astfel de articole nu vă justifică activitatea în Consiliul Local și nici nu vă cresc procentele în sondaje, iar în calitate de consilier local ați fost informat permanent asupra tuturor proiectelor pe care administrația locală le are în derulare, știind exact cum stau lucrurile.

Chiar dacă ați fost informat și deja știți, vă mai explic.⤵️

🟢Lucrările care se execută la Cinematograful Scala sunt derulate de Compania Națională de Investiții, în urma unui proiect depus de Primăria Municipiului Zalău pentru reabilitarea acestui obiectiv, proiect pentru care administrația locală PSD a obținut finanțare. În urma nenumăratelor eforturi pe care Primăria le-a făcut pentru reabilitarea cinematografului, ‼️LUCRĂRILE SUNT FINALIZATE în totalitate. În momentul de față se mai fac doar probe și reglaje.

🟢La finalul acestei luni, SC TCI CG SA, constructorul, va transmite Companiei Naționale de Investitii anunțul de finalizare al lucrărilor, urmând ca CNI să demareze recepția lucrărilor și să predea obiectivul Primăriei Municipiului Zalău.

🟢Începând cu punerea acestui obiectiv pe lista de investiții, scrierea cererii de finanțare, susținerea proiectului, cât și pe tot parcursul derulării lucrărilor, responsabilii de proiect din instituție au fost preocupați ca această investiție să fie făcută la cele mai înalte standarde, iar rezultatul să fie pe măsură. Din 2016, au fost întreprinși pași importanți pentru realizarea acestei investiții și în curând Zalăul va avea un cinematograf, în ciuda perioadei de pandemie care a încetinit inclusiv aceste lucrări.

🟢Totodată, administrația locală a întreprins toate demersurile pentru a selecta personalul necesar, acesta fiind calificat și specializat ulterior pe segmentul de care răspunde, în condițiile în care dotarea cu aparatură a cinematografului este de ultimă generație. Așadar, dacă mâine CNI predă Primăriei Cinematograful Scala, acesta poate fi pus în circuit, administrația locală fiind pregătită în acest sens.

✔️Din 2016, administratia PSD construiește, dezvoltă si implementează proiecte, iar zona Scala, pe lângă cinematograf, beneficiază de investiții importante:

✅reabilitarea blocului Scala

✅reabilitarea străzii Simion Bărnuțiu (cu trotuare, piste de biciclete, parte carosabilă și iluminat public, toate noi)

✅reabilitarea părții carosabile de pe Bulevardul Mihai Viteazul

✅amenajarea unui ansamblu de fântâni arteziene.

✔️În curând, cu toată opoziția și votul negativ al consilierilor locali USR, zona din fața cinematografului va fi cuprinsă într-un amplu proces de modernizare, unde ✅va fi amplasată statuia lui Mihai Viteazul. Totodată, ✅trotuarele de pe Bulevardul Mihai Viteazul vor fi reabilitate și vor fi ✅amenajate piste de biciclete, iar ✅sistemul de iluminat public va fi modernizat.

🆗Toate aceste lucrări sunt dovada faptului că Zalăul se modernizează, iar administrația locală PSD se implică activ în acest proces❗”, transmite președintele PSD Zalău, Călin Forț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *