Punct fix de recenzare la Primăra municipiului Zalău

M
În urma adoptării Hotărârii nr. 11 din 04 iulie 2022 privind aprobarea înființării unor puncte fixe pentru efectuarea recenzării fără deplasarea la domiciliul persoanei recenzate, de către Comisia Centrală pentru Recensământul populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021 (CCRPL2021), Primăria municipiului Zalău a înființat un punct fix de recenzare.
Întrucât ritmul de recenzare la RPL2021 în anumite localități este scăzut și se impun măsuri pentru creșterea acestuia, iar încercările repetate și eșuate ale recenzorului au condus la o un ritm scăzut de recenzare în anumite localități, aceste încercări neavând rezultatul așteptat nici în urma desfășurării interviului proxy conform art 1 lit r) din OUG nr.19/2020 s-a luat decizia înființării unor astfel de puncte fixe de recenzare.
Potrivit hotărârii, la punctele fixe își va desfășura activitatea cel puțin 1 recenzor și se va asigura disponibilitatea pentru recenzarea populației 10 ore/zi, conform calendarului de desfășurarea a RPL în vigoare, inclusiv sâmbăta și duminica.
În Zalău, punctul fix de recenzare se află în cadrul Primăriei, la camera 5-parter.
Programul de lucru este de luni – vineri între orele 7.30 – 17.30 și sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *