Răzvan Calotă a fost condamnat la 7 ani de închisoare după bătaia aplicată Denisei

Judecătorii Tribunalului Sălaj au pronunțat sentința în dosarul de tentativă de omor în care inculpat este Răzvan Calotă, cel care anul trecut i-a aplicat o bătaie cruntă iubitei lui Denisa. După bătaia cruntă primită de la iubit, Denisa a ajuns în stare critică la spital, unde a fost la un pas de moarte, fiind internată la terapie intensivă și ventilată mecanic o perioadă lungă de timp.

Ieri, 21 aprilie, Răzvan Calotă a fost conamnat de magistrații Tribunalului Sălaj la 7 ani de închisoare cu executare și a fost obligat la plata a 50.000 de euro daune morale. Agresorul a fost obligat și la plata a 90.000 de lei – 20.000 lei daune pentru Denisa și 70.000 lei către Serviciul de Ambulanță și către stat.


Câmpean Lidia Denisa, are 20 de ani și este de loc din satul Solomon, Comuna Gârbou. Potrivit procurorilor Denisa avea o relație de concubinaj cu Calotă Răzvan de aproximativ doi ani de zile. Denisa trăiește doar cu mama ei, iar informații despre tatăl ei nu se cunosc.

Potrivit informațiilor publice pe pagina de Facebook a lui Calotă Răzvan Marcel, acesta are publicate mai multe fotografii cu o altă fată, dar și cu un bebeluș, care pare să fie copilul lui.

În acest moment Calotă Răzvan este reținut și închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sălaj.

One thought on “Răzvan Calotă a fost condamnat la 7 ani de închisoare după bătaia aplicată Denisei

  1. .. merită bătut cu sălbăticie.. ăsta’i un nemernic nenorocit.,sunt mama de fată și știu despre ce vorbesc.. să-i trazneasca Dumnezeu!! Justiția Divină,mai devreme sau mai târziu va face dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *