Reacția europarlamentarului Cristian Terheș PNȚCD, după ce un bărbat declarat femeie a participat la Jocurile Olimpice

Laurel Hubbard (43 de ani), un barbat din Noua Zeelanda care se pretinde femeie (transgen), nu s-a calificat pe podium la competitia de haltere de la femei, de la Jocurile Olimpice din Tokyo, deoarece a esuat la toate cele trei incercari de ridicare a halterei, relateaza Daily Mail.

Hubbard a starnit aprigi controverse internationale dupa ce acestuia i s-a aprobat sa intre la Jocurile Olimpice in competitia de haltere de la femei, desi fiziologic este barbat, insa de cativa ani face tratamente hormonale.

„Ceea ce s-a intamplat cu acest caz, unde un barbat hartelofil din Noua Zeelanda a fost lasat sa intre in competitie la femei la Jocurile Olimpice, e un exemplu concret de aplicare e ideologiei de gen, conform careia daca un barbat se pretinde femeie, societatea trebuie sa-l socoteasca ca femeie, chiar daca fiziologic si genetic e barbat.

Aceasta ideologie de gen a fost votata in Raportul Matic la nivel european si e dorita a fi predata in scolile romanesti de USR+, astfel incat copiii, din frageda pruncie, sa fie confuzati daca sunt baieti sau fete.

Ca un barbat spune ca e femeie, e treaba lui. Cand insa, contrar ratiunii, naturii si biologiei, aceste sustineri personale sunt acceptate ca atare si produc efecte fata de ceilalti, se ajunge la situatii nu doar absurde, ci cu adevarat nedrepte si discriminatorii. A accepta, ca societate, asa ceva, inseamna a distruge firescul si normalitatea de frica si sub influenta unei propagande neomarxiste tot mai agresive. Acum vor sa indoctrineze copiii in scoli cu aceasta propaganda distructiva pentru inocenta si viitorul lor, ceea ce e pur si simplu inadimidibil”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.

Precedentul creat va distruge competiile sportive pentru femei, au atentionat mai multi experti.

Detalii aici:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9851409/New-Zealands-Laurel-Hubbard-appears-stage-prepares-make-Olympic-history.html

Raportul Matic face parte dintr-o strategie planificata a neomarxistilor de distrugere a educatiei si de victimizare a copiilor, suprasexualizandu-i. Explicatii despre acest plan aici:

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/861709027787152

Ce spun romanii despre Raportic Matic, care prevede ca si barbatii pot sa nasca, aici:

https://www.facebook.com/340832756541451/posts/863151437642911/

One thought on “Reacția europarlamentarului Cristian Terheș PNȚCD, după ce un bărbat declarat femeie a participat la Jocurile Olimpice

  1. În România trăiesc o mulțime de imbecili în afară de Barna, Cioloș și stafful „tehnic”!Dacă șeful de „haită”dela PDL dă un edict o să-i vedem cu burta la gură pe Bode sau „Grindă”sau cu penisul funcțional pe Țurcana sau Violeta, care oricum are aspect de necruțător viking!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *