Rețele de apă și canal în alte 11 localități din județul Sălaj

Se înființează rețele de apă și canal în alte 11 localități din județul Sălaj

Luni, 8 Februarie 2021, la sediul Consiliului Județean Sălaj a avut loc semnarea contractului de lucrări ce vizează “Extinderea sistemului de alimentare cu apǎ în zona Şimleu Silvaniei – Bobota şi extinderea sistemului de canalizare în aglomerarea Sǎrmǎşag”, derulat de Compania de Apă Someș S.A., în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020. Contractul are o valoare de aproapre 72 milioane lei fără TVA, cu o durată de execuție de 21 luni, și reprezintă contractul cu cea mai mare valoare dintre dintre toate contractele adjudecate până în prezent pentru realizarea de rețele, în mediul rural.

Se înființează rețele de apă în localități din patru comune din județul Sălaj, respectiv Cristelec, Doh, Măeriște, Giurtelecu Șimleului, Uileacu Șimleului, Mălădia, Sărmășag, Bobota, Derșida, Zalnoc, Camăr, respectiv rețele de canalizare menajeră în Sărmășag, Derșida și Bobota.

„De la preluarea mandatului până în prezent suntem la al patrulea proiect de investiții majore semnat, în tot ceea ce înseamnă aducțiune de apă de la Tarnița către județul Sălaj. Suntem tot mai aproape de ceea ce ne dorim, de realizarea unei investiții majore care are ca scop creșterea standardului de viață al cetățenilor comunelor prinse în acest proiect de mare anvergură”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Vă reamintim că până în momentul de față, în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, s-au mai semnat contracte de lucrări pentru zonele: Zalău – extinderi, Jibou, Cehu Silvaniei, Șimleu Silvaniei, zona Vârșolț-Crasna-Ban-Cizer, zona Hida-Sutoru și Romita-Bogdana, zona Surduc-Cristolț-Băbeni-Letca-Lozna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.