Reţinut de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut ieri, pentru 24 de ore, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Pericei, bănuit de lovire sau alte violenţe.

La data de 9 martie a.c., ora 22. 21, un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Zalău, a sesizat Poliţia, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că a fost agresat de o persoană necunoscută, în timp ce efectua o cursă în regim de taxi.

Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi comandat o cursă care circula în regim de taxi, iar pe fondul unui conflict spontan, şoferul a oprit, a încasat banii pentru cursa efectuată, moment în care tânărul pe care-l transporta l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei, după care a plecat.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată în scurt timp de la sesizare, fiind reţinută, pentru 24 de ore şi depusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Pentru identificarea şi prinderea acesteia, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Ordine Publică.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *