Rezultate remarcabile la început de an pentru elevii de la Clubul Copiilor Jibou

Concursul național ”ICOANA SUFLETULUI DE COPIL”, organizat de Palatul Copiilor Alba Iulia, ajuns la a XVII-a ediție, și-a desemnat recent câștigătorii. Cuprins în calendarul competițional național CAEN, aprobat de Ministerul Educației, se evidențiază ca o manifestare foarte valoroasă pentru promovarea talentului și creativității elevilor.
Anual, acest concurs adună elevi dedicați, pasionați și dornici să-și pună în valoare creativitatea și aptitudinile artistice în domeniul artelor vizuale și al creației literare.
La secțiunea arte vizuale, avem bucuria ca printre premianți să se numere și elevi de la cercurile de Metaloplastie (prof. Florin Lazăr) și Pictură (prof. Ionel Baltă) de la Clubul Copiilor Jibou:
Cercul de Metaloplastie:
Premiul I – PATRICIA MARCHIȘ, NOJE ALESIA, IOZSA EDUARD, DAROCZI SOFIA, TURC ARIANA
Premiul II –MARCHIȘ IASMINA, UȘURELU AYLIN, PURCEL ANDRA
Premiul III – PORUMB PAUL
Cercul de Pictură:
Premiul I – CHIȘ DARIA, FEHER PATRICIA, POP ELIZA, TOLDAȘ RALUCA, PAȘCUȚĂ LUISA
Premiul II – HALE TIMEEA, STEJERAN ROXANA, MUREȘAN PETRA, BOTCĂ ANCA
Premiul III – CIOCAN LUCA, MATYAS DIANA, BÂRSAN CELIA, UNGURAȘ IASMINA
Mențiune – SAVA LARA, GHIDALI ROMINA
Conform metodologiei de acordare a burselor, elevii care au obținut premiul I la etapele naționale ale concursurilor școlare și extrașcolare recunoscute și finanțate de Ministerul Educației, pot valorifica premiul pentru o bursă de merit.
Pe baza rezultatelor obținute în anul școlar trecut, 25 de elevi de la Clubul Copiilor Jibou (10 de la cercul de metaloplastie și 15 de la cercul de pictură) beneficiază de burse de merit lunare care se acordă în acest an școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *