Rezultate remarcabile obținute de elevii jibouani la Olimpiadele Naționale de Engleză și Geografie

Rezultate foarte bune pentru elevii Liceului Teoretic Ion Agârbiceanu din Jibou la Olimpiada Națională de Limba Engleză și la Olimpiada Națională de Geografie: Un Premiul al -III-lea și trei premii speciale au ajuns la Jibou.
În perioada 9-13 aprilie a avut loc la Cluj-Napoca Olimpiada Națională de Limba Engleză unde elevul Pap Gabriel Daniel din clasa a-XII-a de la Liceul Teoretic Ion Agârbiceanu Jibou, elev pregătit de către doamna profesoară Anda Gog, a obținut premiul al-III-lea la etapa națională.
Rezultate deosebite au obținut și elevii participanți la Olimpiada Națională de Geografie care s-a desfășurat la Pitești în perioada 9-14 aprilie. Este vorba de elevii (de la stânga la dreapta): Berar Alexandra Ștefania din clasa a-XII-a, eleva Opriș Maria Mădălina din clasa a-XI-a și elevul Inceu Ștefan Andrei din clasa a-X-a, elevi coordonați de către doamna profesoară Păun Adriana. Toți au obținut punctaje frumoase și au fost recompensați cu premii speciale.

One thought on “Rezultate remarcabile obținute de elevii jibouani la Olimpiadele Naționale de Engleză și Geografie

  1. Felicitări elevilor,laude profesorilor!Aceste rezultate pot fi obținute doar în urma seriozității,a efortului susținut și ajutorul lui Dumnezu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *