Sintagma calității „MADE IN ROMANIA” promovată de SIMEX la expoziția internațională la MILANO

În perioada 18-23.04.2023, reprezentanții companiei românești SIMEX, Lavrincic Gabriel Antoniu – director comercial și Tămășan Călin Leontin – director de producție, promovează sintagma calității „MADE IN ROMANIA”, prin participarea la cea mai mare expoziție internațională de mobilă din lume ,„Salone del Mobile Milano 2023”, unde se dă tonul în materie de modă a mobilei. Complexul expozitional „ISALONI” din Rho, Milano, Italia, ocupă o suprafață de 230.000 mp și include 2.500 de companii, cu participanți din peste 150 de țări. Expoziția, mai este numită: SPECTACOLUL (https://www.salonemilano.it/en).

Aici la MILANO, brandul internațional SIMEX demonstrează că în ROMÂNIA putem produce calitate, care să concureze pentru locul 1 mondial!
Romania este una din țările europene cu o puternica traditie în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creșterea continuă a exporturilor în acest sector.
În momentul de faţă, Mobila Românească este singura care este ecologică 100%, produsă tradiţional şi care oferă CALITATE şi PREȚ, mult mai mic in comparație cu alţi producători a căror producție de mult nu mai este ecologică din cauza că aceștia utilizeazează materiale şi tehnologii neconvenţionale care afectează sănătatea cumpărătorului.
Nu trebuie să uităm, că în România, au fost fabrici de mobilă cu mii de angajați….
Dacă conducătorii noștri ar fi mai atenți, noi românii, am putea face din mobila românească pe plan internațional exact ceea ce au făcut nemții din masina Mercedes. Mobila românească deține o imagine foarte bună pe piața internațională a mobilei, fără doar si poate mobila româneasca ar putea deveni un brand mondial de top cu reprezentanțe în toate țările lumii din Londra pana la Sydney.
Pentru ca acest lucru sa devină realitate, avem nevoie ca factorii de decizie să se trezească din somn, să constientizeze și să se implice în susținerea industriei românești de prelucrare a lemnului.
România reprezintă o forţă uriaşă în sfera industriei lemnului însă, din păcate, nu beneficiază de promovarea şi susţinerea corectă a politicienilor. Industria românescă de mobilă (încă) reprezintă pentru România o carte de vizită serioasă pe plan internaţional. Acest lucru se datorează managerilor români şi investitorilor autohtoni care cred în România. Încă mai avem în ţară resurse umane şi industriale de care trebuie să avem grijă mare să nu le pierdem.
Clasa politică trebuie să înțeleagă, că nu poți să asiguri prosperitatea țării pe datorie, adică făcând împrumuturi uriașe la „cămătarii internaționali”, ci numai prin dezvoltare și făcând din industrializarea României = proiect prioritar de țară!
Cartea de vizită a oricărei țări puternice, este EXPORTUL! Cei mai buni și „strategici”parteneri ai României sunt fabricile din țară!
Dezvoltarea EXPORTURILOR românești ar genera o adevărată și reală expansiune economică românească pe plan extern, care ar duce la redeschiderea și înființarea multor fabrici noi și implicit la crearea multor locuri de muncă.
România trebuie urgent să recucerească piețele internaționale pierdute după revoluție: ex-URSS, Asia, China, America Latină, Africa, Țările Arabe, unde țara noastră a fost un mare jucător prin exporturi de la chibrituri, textile, încălțăminte, mobilă, medicamente, alimente, produse chimice, rulmenți, la tractoare, camioane și locomotive….
SIMEX aduce banii acasă în ROMÂNIA pentru români!
«Stil, Confort, Durabilitate – Mobila Românească SIMEX – Transilvania, România» http://simex.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *