Robert Goie membru CD la SCM Zalău, răspunde acuzațiilor după înfrângerea cu Minaur Baia Mare

Membru în Consiliul Director al Sport Club Municipal Zalău, Robert Goie reacționează la acuzațiile aduse în mass-media locală după meciul pierdut cu Minaur Baia Mare, scor final 3-2.

Situația de la SCM Zalău a devenit tensionată după ce echipa a pierdut două dintre cele mai importante jocuri, cu Sportul Șimleu acasă și ieri, cu Minaur Baia Mare în deplasare, ocupând un loc modest în campionat.

„Referitor la articolul apărut pe un site local cu titlul „ATAC împotriva primarului Ciunt din partea conducerii SCM! Se pregătește demiterea lui Alin Pop și Robert Goie”, menționez următoarele:

▪️Nu am fost implicat în organizarea acestui „eveniment”, așa cum au „dedus” unii colegi din conducerea echipei. Da! Eu încă îi consider colegi 🤝

▪️Nu voi demisiona atâta timp cât voi avea sufletul împăcat că nu am făcut nimic care să nu fie în beneficiul echipei și a imaginii acesteia 💪… Probabil într-o zi și vor face publice și măsurile de CD și abia atunci se vor putea trage concluziile reale ✅

▪️Sunt de părere că rufele se spală în „familie”

▪️Susțin mesajul jucătorilor, pe care nu îl consider jignitor, ci dimpotrivă, unul mobilizator: “Împreună până la capăt! de la femeia de serviciu și până la președintele Consiliului Director❗Doar așa vom reuși 🔝”, transmite Robert Goie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *