Rodica Albert numită oficial manager interimar al Spitalului Județean Zalău

Rodica Albert a fost numită prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Sălaj, începând de marți, 9 martie, manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Zalău, funcție pe care o va ocupa până la organizarea concursului, dar nu mai mult de șase luni. De profesie jurist, Rodica Albert a fost director Relații Contractuale al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj, iar pentru mai bine de 11 ani a coordonat activitatea structurii de control în cadrul CAS Sălaj

„Îi mulțumesc doamnei Rodica Albert că a acceptat să preia postul de manager interimar al Spitalului Județean și mărturisesc că am foarte mare încredere în capacitatea dumneaei de manageria această instituție. A dovedit că este un profesionist și sunt convins că prin experiența pe care a dobândit-o până în prezent, va deveni liantul de care aveam nevoie între specialiștii unității medicale, alături de care va demonstra sălăjenilor că pot apela cu încredere la serviciile Spitalului Județean. Îi mulțumesc, de asemenea, și fostului manager, domnișoara Georgeta Fiț, pentru activitatea desfășurată și o asigur că întotdeauna oamenii valoroși vor fi în atenția noastră”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

„Prioritatea mea în această funcție este de a asigura cadrul necesar pentru ca pacienții să beneficieze de servicii medicale diversificate și, în același timp, de calitate. În condițiile în care peste 95% dintre pacienții tratați la Spitalul Județean de Urgență Zalău sunt sălăjeni, avem obligația morală de a ține pasul cu noul și de a le asigura serviciile medicale de care au nevoie. Știu că în această unitate sunt cadre medicale foarte bine pregătite, care au ca prioritate sănătatea și confortul psihic al pacienților lor. Împreună cu acești specialiști formez, începând de astăzi, o echipă, cu convingerea că făcându-ne fiecare treaba la locul de muncă vom fi alături și aproape de nevoile pacienților noștri”, a precizat Rodica Albert, manager interimar SJU Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *