Rotary Club Zalău Millennium – prima acțiune de caritate în comunitate

În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie s-a desfășurat la Zalău cel de-al doilea turneu „Cupa Orașelor” la nivel de juniori 4. La turneu au participat 9 echipe din tot atâtea localități. Echipele au fost împărțite în trei grupe.

În această seară, la finalul turnerului, tinerii din Rotary Club Zalău Millennium au oferit sportivilor cadouri și dulciuri de Crăciun.

Rotary Club Zalău Millennium a fost înființat în vara acestui an, pe 11 iunie, când un grup de tineri s-au hotărât să devină o voce nouă rotariană în Zalău.

Rotary Club Zalau Millennium este parte a Rotary International si a Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova.

Președinte Fondator este Dora Alina Boța, de profesie jurist și cu o vastă experiență în domeniul resurselor umane. Dora își petrece o mare parte din timp în jurul oamenilor. Această apropiere de comunitate, precum și experiența din Rotaract, i-au insuflat dorința de a-și dedica timpul proiectelor care îmbunătățesc viața oamenilor din jurul ei. În timpul liber, Dora e pasionată de citit, călătorii și gătit și este un aprig susținător al drepturilor animalelor. Aceste calități au recomandat-o pe Dora pentru a susține proiectele Rotary Club Zalău Millennium în calitate de Președinte.

Printre membrii fondatori se numără ingineri, directori de companii, antreprenori de succes, economiști, sportivi, arhitecți, oameni realizați atât pe plan personal, cât și din punct de vedere al carierei. Scopul lor este de a contribui la dezvoltarea comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *