Sălăjean prins cu radarul cu 200 km/h în prima zi de Paști

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr care circula cu viteza de 200 km/h, cea mai mare viteză înregistrată cu aparatul TruCam, în afara localităţii, în județul Sălaj. Tânărul a fost sancţionat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

La data de 2 mai a.c., ora 18.04, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F.

În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr, de 29 ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul pe drumul menţionat, în afara localităţii Sălăjeni, cu viteza de 200 km/h.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, permisul de conducere i-a fost reţinut pentru 90 de zile.

Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.

Nu uitaţi! Cu cât viteza este mai mare, șocul produs de accident este mai mare, iar consecințele mai grave. Respectați limita legală de viteză pentru fiecare sector de drum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *