Sălăjenii invitați la sărbătoarea Comunei Măeriște. Invitat special Aurel Tămaș

Primăria și Consiliul Local al comunei Măeriște invită sălăjenii să participe la sărbătoarea comunei, eveniment ce va avea loc la sfârșitul acestei săptăm
ni, respectiv 3-4 septembrie. Invitatul special al evenimentului este marele interpret de muzică populară Aurel Tămaș alături de Ansamblul Folcloric Drăgan Muntean din Deva.
Programul activităților pe care l-a pregătit primarul Vasile Lazăr va cuprinde concursuri sportive, concursuri de preparate culinare, momente vesele cu Ioan Selesi, recital de muzică populară Aurel Tămaș, tinere talente Violeta Bocșa, Flavia Sabo și îndrăgitul interpretul Paul Gal. Sărbătoarea se va termina cu discotecă în aer liber și un spectaculos foc de artificii.
Sâmbătă – 3 septembrie
– Campionat de mini fotbal intre echipele din cele sase sate, la Sala de Sport, incepand cu ora 10.00.
– Concurs de bograci intre echipele din fiecare sat al comunei, la Caminul Cultural din Maeriste unde vom degusta pe langa aceste preparate si un porc la rotisor, pregatit de Master Chef Gabriel David, incepand de la ora 13,00 !
– Concursuri sportive, jocuri de societate si discoteca in aer liber !
– Topogan urias pentru cei mici !
Duminică – 4 septembrie
– Slujba religioasa incepand cu orele 10.30
– Intalnire la Caminul Cultural din Maeriste unde vom socializa pana la inceperea spectacolului sustinut de maestrul Aurel Tamas si Ansamblul Folcloric Dragan Muntean din Deva, incepand cu ora 15,00 !
– Prezentator si momente vesele, maestrul Ioan Selesi !
– Vor avea momente in program tinerele talente Violeta Bosca, Flavia Sabo si indragitul interpret, Paul Gal !
– Discoteca in aer liber si foc de artificii, incepand cu ora 22.00 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *