Sava Negrean Brudașcu a făcut un spectacol extraordinar la Ziua Comunei Horoatu Crasnei


Duminică, 23 iulie, Comuna Horoatu Crasnei a îmbrăcat straie de sărbătoare. Cetățenii comunei s-au adunat cu mic, cu mare, în curtea școlii din centrul comunei unde a fost amenajată o scenă mare pe care au urcat soliști renumiți precum Sava Negrean Brudașcu sau Ioan Dordoi.

La eveniment au participat președintele CJ Sălaj, Dinu-Iancu Sălăjanu, primarul Comunei Valcău de Jos, Roșan Ioan și primarul Comunei Cizer, Nicolae Pavel.


Cuplurile de aur, felicitate de primarul Mirișan Marian

Sâmbătă, înainte cu o zi de marea petrecere, Primăria Comunei Horoatu Crasnei, a organizat un eveniment special prin care a felicitat și premiat cele 19 cupluri care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Fiecare cuplu a primit un buchet de flori și un plic cu 500 de lei. La final, toți cei prezenți au sărbătorit împreună, au fost serviți cu bunătăți și au închinat o cupă de șampanie.


Tot în curtea școlii au fost amplasate mai multe tarabe unde comercianții au oferit spre vânzare sucuri, băuturi răcoritoare, înghetață, vată pe băț, grătare pe toate gusturile, bere rece la halbă și multe altele.

Consilierii locali au donat o parte din indemnizație și au pregătit 3 ceaune mari pline cu bogracsi. Peste 300 de litri de mâncare gătită la ceaun a fost oferită gratuit tuturor participanților.

Evenimentul a debutat la ora 14.00 cu o slujbă oficiată de preoții din comună, după care primarul Marian Mirișan a salutat invitații și publicul prezent. În cuvântul său, primarul Marian Mirișan a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea acestui frumos eveniment, a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată și a amintit că proiectele semnate în mandatul său depășesc bugetul Comunei Horoatu Crasnei pe 30 de ani în urmă.

Apoi președintele CJ Sălaj, Dinu-Iancu Sălăjanu l-a felicitat public pe primarul Mirișan pentru buna organizare și pentru modul în care conduce comuna. Președintele CJ Sălaj i-a felicitat și pe cetățenii comunei și le-a urat gânduri bune și multă sănătate.

Spectacolul a fost prezentat de Mădălina Colcer. Primii care au urcat pe scenă au fost Ansamblul Cununa Meseșului din Horoatu Crasneialături de soliști Andreea Ardelean și Denisa Bocuț. Apoi a urmat Ansamblul Profesionist Meseșul Zalău cu soliști Lucreția Bolba, Camelia Cherecheș,  Mădălina Colcer și Adriana Bonțe. Au mai cântat artiști din comuna Horoatu Crasnei: Adina Stînean, Raluca Barbor, Diana Hărăstășan.

Show de zile mare a făcut sălăjeanca Sava Negrean Brudașcu, invitată în premieră la acest eveniment. Artista a încântat publicul cu melodii celebre. Apoi a urcat pe scenă cunoscutul solist Ioan Dordoi, care la fel a fost pe placul participanților.

Seara s-a încheiat cu discotecă în aer liber și un spectaculos foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *