SC Coral Impex SRL va efectua o acțiune de deratizare în Zalău, în perioada 18-20 decembrie

SC CORAL IMPEX SRL, IN CALITATE DE PRESTATOR DE SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, IN BAZA CONTRACTULUI DE PRESTARI SERVICII NR. 30009/06.04.2022 INCHEIAT CU MUNICIPIUL ZALAU.

In conformitate cu Programul Unitar de Actiune si cu prevederile legislative in vigoare va informeaza ca in perioada 18.12.2023-20.12.2023 in intervalul orar 08.00 – 15.00 va efectua actiunea de  deratizare  pe raza domeniului public  al municipiului.

Produsul utilizat este:

            COLBROM PASTA avizat de Ministerul Sanatatii, cu norma de utilizare de 10 kg/ha./100 g/statie.

      Pentru COLBROM PASTA in caz de:

            Contactul cu ochii :Scoateti lentilele de contact, daca exista. Se va spala bine cu multa apa cel putin 15 minute, deschizand complet pleoapele.Daca persista iritatia oculara, se va consulta un medic specialist.

          Contactul cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata. Spalati cu apa din abundenta si sapun. Solicitati imediat sfat/atentie medicala.Spalati hainele contaminate inainte de a le folosi din nou.

          Inhalare: Conduceti subiectul la aer curat / liber. Daca subiectul inceteaza sa respire, administrati respiratie artificiala. Solicitati imediat sfat/atentie medicala.

         Ingerare: Solicitati imediat sfat/atentie medicala. NU se va induce stare de vomă. Nu administrati   nimic care nu este autorizat in mod explicit de un medic. Antidotul este vitamina K1(FITOMENADION) care se gaseste la SPITALUL DE URGENTA ZALAU.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului ZALAU să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

                        Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0260/654286 sau e-mail:coral_zalau@coralimpex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *